Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Obra Social "la caixa") Els emprenedors que tinguin un projecte innovador i amb impacte social tenen una nova oportunitat de complir el seu somni. L'Obra Social "la Caixa" ha obert el termini de sol·licituds de la segona convocatòria d'Ajuts a Projectes d'Emprenedoria Social, impulsada conjuntament amb l'escola de negocis IESE. Les sol·licituds estaran obertes fins el proper 22 d'octubre.
 
Aquesta convocatòria s'adreça a emprenedors i empreses socials que volen aconseguir un impacte social, concretament, a persones o organitzacions decidides a crear un negoci amb l'objectiu de resoldre un problema existent en la societat, d'una manera rendible i sostinguda en el temps. 
 
Entre els objectius d'aquest projecte estan el d'Incrementar l'impacte social de les empreses socials de nova creació, augmentar les probabilitats d'èxit en els projectes dels emprenedors, accelerar la consolidació d'empreses socials de nova creació, i donar a conèixer a la societat els nous emprenedors socials.
 
En la primera edició del programa, es van presentar un total de 465 sol·licituds de projectes de l'àmbit d'inserció laboral de persones en risc d'exclusió social, d'inserció de persones amb discapacitat, del sector de la salut i el benestar, l'àmbit de l'educació i accés al coneixement, del sector del desenvolupament rural, l'àrea de producció ecològica, de l'àmbit de l'energia sostenible i reciclatge, del sector del comerç just, de l'àmbit de l'habitatge social, del sector de la mobilitat sostenible i d'altres impactes socials.
 
La nova iniciativa d'Emprenedoria Social de l'Obra Social "la Caixa" pretén consolidar-se a llarg termini i aprendre amb l'experiència dels emprenedors seleccionats, basant-se en la implicació d'aquests en la pròpia dinàmica de les edicions de Google Earth.