Vés al contingut

notícies relacionades

L'Obra Social 'la Caixa' obre les convocatòries per a programes socials

(Obra Social 'La Caixa') Aquest mes de gener s'han obert els terminis de presentació de sol·licituds al programa d'ajudes a projectes d'iniciatives socials que convoca l'Obra Social 'La Caixa'. Les entitats socials interessades poden presentar-se a la convocatòria que encaixi amb els objectius i les línies d’actuació del projecte proposat.

Més de mil persones de l’àrea Barcelona ja han participat en el Programa de Parcs Naturals i Reinserció Social de ‘la Caixa’

(Obra Social “la Caixa”) El 2005 l’Obra Social ”la Caixa” va posar en marxa el Programa de Conservació i Millora de Parcs Naturals a través d’un primer conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Posteriorment i a causa de l’èxit de la iniciativa, s’ha complementat mitjançant la signatura de convenis amb les conselleries de Medi Ambient de les comunitats autònomes.

Quinze projectes socials finançats gràcies a la Barcelona Magic Line

(Obra Social de Sant Joan de Déu) El passat 2 de març, 5.700 caminadors van participar a la primera edició de la Barcelona Magic Line de Sant Joan de Déu, una marxa popular que va recórrer 7 turons emblemàtics de la ciutat de Barcelona amb l'objectiu de recollir fons per les 7 causes amb les quals treballen els centres de la institució. 

La Barcelona Magic Line, un nou concepte d’esdeveniment solidari

(OHSJD) 5.700 caminadors, 300 voluntaris, set colles castelleres i més de 60 empreses i col·laboradors han participat a la Barcelona Magic Line 2014 que s'ha fet aquest diumenge. És la primera edició d’una marxa popular que recull fons pels àmbits de treball de Sant Joan de Déu.

Veure la fe