Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Aquest dimarts la Facultat de Teologia de Catalunya comença un cicle de quatre simposis internacionals dedicats al Concili Vaticà II. Enguany se celebra el primer i la resta es farà durant els propers tres anys.

El simposi de dos dies que comença aquest dimarts porta per títol “La Paraula, revelació de Déu en  Crist” i comptarà amb deu intervencions. L’obrirà el sociòleg Salvador Giner, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i ponent del Congrés d’Universitats Catòliques celebrat a Roma el proppassat mes de juny. Giner també va participar en l’edició de Barcelona de l’Atri dels Gentils. Els altres professors convidats són Enrico Cattàneo, professor de Teologia Fonamental a la Facultat de Teologia de l’Itàlia Meridional (Nàpols) i Dario Vitali, professor de teologia fonamental a la Universitat Gregoriana de Roma, que l’any passat també va ser al Facultat.

Les altres set lliçons aniran a càrrec de professors de la Facultat: cinc del Departament de Teologia Sistemàtica -Norbert Miracle, Salvador Pié, Jordi A. Piqué, Emili Marlés i Xavier Morlans- i dos del Departament de Sagrada Escriptura -Agustí Borrell i Armand Puig-. El Simposi serà inaugurat pel cardenal Lluís Martínez Sistach.