Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Més de mil persones han viscut aquests dies la resurrecció de Crist en les diferents pasqües de l’entorn marista organitzades en diferents indrets. Entre dissabte i dimarts, infants i joves pertanyents als moviments juvenils maristes (FAJMACOR i els escoltes del CMS) han viscut la Pasqua a Llinars del Vallès, Prades, la Carral, les Tallades… Moments de convivència, tallers i celebracions que contribueixen a donar sentit a aquests dies.

Entre dijous i diumenge, a la casa de colònies Mogent de Llinars del Vallès, gairebé una quarantena de famílies es van aplegar a la Pasqua Familiar, aquest any sota el lema Mou-te, un moment per retrobar-se amb les arrels dels valors que van moure Jesús a donar un missatge alliberador per a les persones. I, finalment, gairebé 300 joves van participar a la 44a edició de la Pasqua Jove de les Avellanes. Aquest any, sota el lema Amb Crist, commou-te. Aquest és un fragment del missatge de felicitació que arribava diumenge de Resurrecció des de les Avellanes:

Des de les Avellanes us volem fer arribar el nostre record i felicitació en la celebració de la Pasqua. 280 joves hem sentit que les paraules del Crist Ressuscitat ens conviden a ser cristians compromesos amb les realitats del nostre entorn i també ser solidaris amb les realitats del nostre món. Ens convida a ser humans i ser capaços de transcendir la nostra realitat per sentir que hi ha un Déu que ens estima i és misericordiós (…) Que la vivència del Crist Ressuscitat ens encoratgi a ser transformadors, impulsant el Regne de Déu, treballant per un món més digne i just per a tothom, on siguem portadors i testimonis de l’amor incondicional que Déu té per a la humanitat. Que el Crist Ressuscitat visqui en cadascú de nosaltres. Bona Pasqua!