Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Fundació Pere Tarrés) – Un any més la Fundació Pere Tarrés ha celebrat el Nadal en una trobada que va reunir aquest divendres més de 750 persones entre membres del Patronat, de l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés, Consell de direcció i treballadors i treballadores de l’entitat. Durant l’eucaristia, a la parròquia de Sant Pere Ermengol de Barcelona, el jesuïta Roger Torres va reflexionar sobre per quins canals ens parlaria avui Jesús esmentant com: “El soroll que tenim al nostre entorn ens dificulta sentir les paraules que Déu ens dirigeix.” Torres va apel·lar a les persones presents a la celebració de l’eucaristia que “sintonitzessin amb Déu i que després es posessin en moviment”. Per acabar la seva humilia, va animar als membres de la Fundació Pere Tarrés a ser cristians compromesos en l’àmbit social i educatiu.

La celebració de Nadal va continuar amb una gal.la amb tots els assistents al Centre de Convencions Internacional de Barcelona en la que el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol i Humet, va animar a que es reconegui la forma de fer de l’entitat a través “valors Pere Tarrés”, els valors de l’humanisme cristià. Entre aquests, va destacar l’austeritat i la senzillesa, l’opció preferent pel feble que va néixer en el portal de Betlem. “Déu, aquell que omple la dimensió transcendent de la persona en la nostra tradició cultural, es va fer humà a través d’un infant, com avui s’haurien de veure a cada un dels que tenim al costat.”, va afirmar Pujol i Humet. Durant la celebració, presentada per monitors, es van explicar alguns dels projectes de l’entitat i es va donar un premi al millor pessebre vivent.

Abans del sopar, l’equip del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés van ser els encarregats de dinamitzar la benedicció de taula amb la cançó “Oh, Pare Déu!” on van demanar la participació de totes les persones presents.