Vés al contingut
2 Catalunya Religió dl. 20/12/2021

(Maristes Catalunya) El nou web de la regió europea marista serà el punt de trobada en línia de les cinc províncies que en formen part: Compostel·la, Europa Centre-Oest, Ibèrica, L'Hermitage i Mediterrània. 

La nova web arrenca amb el ressò de grans notícies, com el llançament de la Xarxa Global Marista d'Escoles o la commemoració del 25è aniversari de Bugobe. 

Aquest nou portal en línia neix amb l'objectiu de connectar online les cinc províncies maristes de la Regió europea marista i donar visibilitat als projectes i reflexions comunes. Una activitat que, a més, es podrà seguir a les xarxes socials.

La família marista espera que el testimoniatge de Marcel·lí Champagnat es transmeti i comparteixi a través d'aquesta nova web. "Una finestra al món a través de la qual mostrar la missió i els seus fruits en solidaritat, educació, evangelització i protecció de la infància, quatre senyals d'identitat de l'ADN marista", diuen. 

"Com a part de la Regió europea marista, us convidem a conèixer la nova web", expliquen des dels Maristes Catalunya. Una pàgina que desitgen que sigui "pròxima i acollidora".

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.