Vés al contingut

notícies relacionades

La Catedral de Barcelona adapta les visites a la nova situació

(Capítol Catedral de Barcelona) La Catedral de Barcelona va interrompre l'activitat cultural el dia 14 de març, amb la declaració de l'estat d'alarma, i va reobrir les portes a la visita turística el dia 2 de juliol, amb la voluntat de seguir possibilitant la visita a un dels edificis més rellevants arquitectònicament i cultural de la ciutat. S'han aprofitat aquests mesos d'inactivitat per millorar i ampliar els serveis que s'ofereixen als visitants.

Una de cada quatre visites a la Catedral de Girona és gratuïta

(Bisbat de Girona) La Catedral de Girona va concedir l'any 2016 l'entrada gratuïta a 51.506 persones, xifra que representa el 22,4% –gairebé una quarta part– del total de visitants, segons dades publicades en la Memòria relativa al 2016.

La Sagrada Família apropa el conjunt escultòric del Naixement a la ciutadania

(Basílica de la Sagrada Família) La Basílica de la Sagrada Família vol celebrar el Nadal tot apropant el conjunt escultòric del Naixement als ciutadans. De dimecres 21 a divendres 23, de sis a vuit del vespre, totes les persones que ho desitgin podran accedir-hi des del carrer de la Marina i pujar per l’escala, de sis metres d’alçada, instal·lada temporalment per a l’adoració.

El mes vinent comencen a créixer les torres de la Sagrada Família

(Jordi Llisterri –CR) Dels cent metres actuals que tenen els vuit campanars construïts, als 172 que tindrà la torre central de Jesucrist o els 140 que tindrà la de la Mare de Déu. Molt més amunt que les grues que avui s'alcen per sobre dels campanars. Un canvi espectacular en el perfil de la Basílica de la Sagrada Família (i de Barcelona) que veurem ben aviat. "El mes vinent comencen a col·locar els primers panells de la torre de Mare de Déu i el 2020 tindrem les sis torres centrals acabades".

Omella es reunirà en tres mesos amb tots els capellans dels arxiprestats

(CR) "Vinc amb cor obert i oïdes atentes". Això és el que deia l'arquebisbe Joan Josep Omella en la seva entrada a la catedral de Barcelona el passat 26 de desembre. Per concretar aquesta disponibilitat a escoltar ja ha programat una primera ronda de visites que li permetrà trobar-se amb pràcticament tots els capellans i diaques de la diòcesis i religiosos que estan en les parròquies.

Els visitants a la Sagrada Família continuen creixent

(CR) La Basílica de la Sagrada Família ha registrat un 3% més de visitants l’any 2014 respecte l’any anterior. Han estat un total de 3.260.880 persones que han visitant el temple durant l’any 2014. El 2013 van ser 3.176.970 visites al temple. Continua essent un dels recintes més visitats d’Europa.

La Sagrada Família busca el vincle emocional amb els alumnes

(Laura Mor –CR) L'equip pedagògic de la Basílica de la Sagrada Família segueix innovant. Aquest curs amplia l'oferta d'itineraris temàtics per escoles atenent la franja dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Un desplegament de materials didàctics expliquen la coherència i la intenció de l'obra de Gaudí.

La Sagrada Família obre les portes a mestres i professors

(CR) La Basílica de la Sagrada Família convida als docents a conèixer el seu programa d’activitats didàctiques. Per presentar-lo, aquest dijous dia 2 i el proper 14 d’octubre s’han programat dues sessions informatives. En les dues sessions es presentarà als docents la metodologia i els materials associats a les visites didàctiques.

Veure la fe