Vés al contingut

notícies relacionades

La Catedral de Barcelona adapta les visites a la nova situació

(Capítol Catedral de Barcelona) La Catedral de Barcelona va interrompre l'activitat cultural el dia 14 de març, amb la declaració de l'estat d'alarma, i va reobrir les portes a la visita turística el dia 2 de juliol, amb la voluntat de seguir possibilitant la visita a un dels edificis més rellevants arquitectònicament i cultural de la ciutat. S'han aprofitat aquests mesos d'inactivitat per millorar i ampliar els serveis que s'ofereixen als visitants.

El mes vinent comencen a créixer les torres de la Sagrada Família

(Jordi Llisterri –CR) Dels cent metres actuals que tenen els vuit campanars construïts, als 172 que tindrà la torre central de Jesucrist o els 140 que tindrà la de la Mare de Déu. Molt més amunt que les grues que avui s'alcen per sobre dels campanars. Un canvi espectacular en el perfil de la Basílica de la Sagrada Família (i de Barcelona) que veurem ben aviat. "El mes vinent comencen a col·locar els primers panells de la torre de Mare de Déu i el 2020 tindrem les sis torres centrals acabades".

Omella es reunirà en tres mesos amb tots els capellans dels arxiprestats

(CR) "Vinc amb cor obert i oïdes atentes". Això és el que deia l'arquebisbe Joan Josep Omella en la seva entrada a la catedral de Barcelona el passat 26 de desembre. Per concretar aquesta disponibilitat a escoltar ja ha programat una primera ronda de visites que li permetrà trobar-se amb pràcticament tots els capellans i diaques de la diòcesis i religiosos que estan en les parròquies.

Els visitants a la Sagrada Família continuen creixent

(CR) La Basílica de la Sagrada Família ha registrat un 3% més de visitants l’any 2014 respecte l’any anterior. Han estat un total de 3.260.880 persones que han visitant el temple durant l’any 2014. El 2013 van ser 3.176.970 visites al temple. Continua essent un dels recintes més visitats d’Europa.

Veure la fe