Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Basílica de la Sagrada FamíliaLa Basílica de la Sagrada Família vol celebrar el Nadal tot apropant el conjunt escultòric del Naixement als ciutadans. De dimecres 21 a divendres 23, de sis a vuit del vespre, totes les persones que ho desitgin podran accedir-hi des del carrer de la Marina i pujar per l’escala, de sis metres d’alçada, instal·lada temporalment per a l’adoració.

L’activitat de l’adoració inclosa a la campanya 'El Nadal és Sagrat, viu-lo en Família' comptarà amb la participació de corals infantils, i com a novetat aquest any s’obsequiarà als assistents amb una bona xocolata calenta que farà més dolça l’experiència. Aquest és el quart any consecutiu que la basílica de la Sagrada Família organitza l’adoració de l’Infant de la façana del Naixement, activitat que va celebrar per primera vegada el desembre de 1969.

El Nadal és Sagrat, viu-lo en Família!

Sota aquest títol, la Sagrada Família organitza diverses activitats durant el mes de desembre amb l’objectiu d’apropar-se al públic local. A més de l’adoració a l’Infant, la basílica celebra el seu tradicional Taller Infantil de Nadal on els infants gaudiran d’una visita al Temple amb  un acompanyant molt especial: un pastoret que ha perdut el seu ramat, i ha d’anar a adorar el nen Jesús. I a través de la realització d’una activitat plàstica, els nens i nenes s’enduran el seu Nadal personalitzat a casa.