Vés al contingut

notícies relacionades

armand-puig

Armand Puig, nou president de l'agència d'avaluació d'universitats eclesials del Vaticà

CR / ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | El papa Francesc ha nomenat rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig, nou president de l'Agència de la Santa Seu per l'Avaluació i la Promoció de la Qualitat de les Universitats i Facultats Eclesiàstiques (AVEPRO). Un nomenament que ha fet públic el Vaticà aquest dilluns al migdia a través del seu butlletí informatiu.
xiii-encuentro-la-salle-00

Les universitats de La Salle esbossen el seu futur amb el nou Pla d'Acció 2025

LA SALLE-URL | El XIII 'Encuentro', celebrat a La Salle Campus Barcelona i al campus de Beauvais d'UniLaSalle França, ha reflexionat sobre el futur de l'educació universitària al món i la necessitat d'adaptar-se a la realitat del context global actual. En l'esdeveniment triennal, organitzat per la International Association La Salle Universities (IALU).
encuentro-xiii-salle-url

Barcelona acollirà la trobada internacional d'universitats de La Salle

LA SALLE-URL | La International Association La Salle Universities (IALU), l'organització formada per les 64 universitats de La Salle de tot el món, celebra entre el 7 i el 12 de novembre l''Encuentro', la seva trobada triennal. Enguany, la XIII edició de la trobada, tindrà dues seus.
omella-CEU

Omella: “Obrir canals per a acollir i integrar és un motor de transformació”

(Abat Oliba CEU) El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha participat en el Seminari Internacional 'Immigració a Europa i l'Agenda del Treball Digne de la OIT' que ha acollit la Universitat Abat Oliba CEU. En la seva intervenció, ha destacat el paper de la universitat per a un objectiu com "obrir canals per a acollir, acompanyar i integrar". Un objectiu que és "motor de transformació" per al cardenal. 

Veure la fe

podcasts