Vés al contingut

notícies relacionades

Nou número de la revista 'Temple' de la Sagrada Família

(Sagrada Família) La revista de la Sagrada Família, Temple, ja té un nou número al carrer. Entre els continguts que inclou destaca un especial sobre la celebració de la Setmana Santa al temple, en què es recorden els principals actes amb què es van viure aquestes dates a la Sagrada Família, com ara la il·luminació de la façana de la Passió, les celebracions litúrgiques o el taller familiar.

La geometria de la Sagrada Família

(Temple) A l’hora de descriure la Sagrada Família, és freqüent dir, per exemple, que a l’exterior té tres façanes amb quatre campanars a cadascuna, sis cimboris i un total de divuit torres que s’enlairen cap al cel, mentre que a dins hi ha un bosc de columnes ordenades segons una retícula de 7,50 x 7,50 metres.

Nova “església participativa” a Sant Joan Despí

(Laura Mor –CR) Aquest divendres Sant Joan Despí inaugura la nova parròquia de la Mare de Déu del Carme. Dos anys després d'enderrocar l'antic barracó del temple, el barri de les Planes estrena un nou espai litúrgic que compta amb frescos originals del pintor targarí Josep Minguell.

Komalpreet Kaur: “Els sikhs no fem diferències entre homes i dones”

(Direcció General d'Afers Religiosos) Komalpreet Kaur (1999) és una jove estudiant de Santa Coloma de Gramenet, que forma part de la comunitat sikh de Sant Adrià de Besòs. Quan va arribar a Catalunya l’any 2005, tenia pocs companys sikhs a classe, mentre que ara que va a l’institut són més nombrosos i, sobretot, més reconeguts com a religió.

La Sagrada Família esgota 30.000 entrades en 40 minuts

(Basílica de la Sagrada Família/CR) S'han exhaurit aquest mateix dilluns. A les deu del matí s'han posat a disposició del públic 30.000 entrades gratuïtes per visitar la Basílica de la Sagrada Família amb motiu de les festes de la Mercè. Però en 40 minuts ja estaven totes repartides. És una mostra del reclam de la iniciativa, que l'any passat també va tenir molt d'èxit.

La Sagrada Família regala 30.000 entrades per la Mercè

(Basílica de la Sagrada Família) Noves jornades de portes obertes a la Sagrada Família. Com cada any, pels volts de les de la Mercè, el temple posa a disposició del públic 30.000 entrades gratuïtes. Es podran sol·licitar des del seu web a partir de les deu del matí de dilluns vinent.  

La vitalitat d’una parròquia no la dóna l’edifici sinó les persones

(Claretians) En un temple ple de gom a gom, com en els grans esdeveniments, la parròquia Sant Antoni M. Claret, de Lleida, ha celebrat els 10 anys de la inauguració de la nova església. L’acte ha tingut lloc el aquest diumenge en el marc de l’Eucaristia dominical de les dotze del migdia, que ha estat presidida pel pare Yohanes​ Benjitu i concelebrada pel pare Nemesi Solà.

Veure la fe