Vés al contingut

notícies relacionades

Paco Ángel, als jesuïtes de Sarrià: “El nostre Déu pren part pels més febles”

(Centre Sant Jaume) Té 28 anys, és treballadora social i treballa al Museu Picasso. Abir Sadri va entrar el Centre Sant Jaume quan tenia 9 anys, junt amb el seu germà petit. La seva família acabava d'arribar del Marroc. Aquest dijous ha agraït públicament la tasca de “tots els educadors i educadores, els voluntaris i voluntàries i tots els invisibles que fan possible aquest projecte”.

Llenties per trencar el cercle de l'exclusió a Badalona

(Jesuïtes) Aquest dijous se celebrarà una nova edició del sopar 'Llenties Solidàries' a l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, que coincideix aquesta vegada amb la celebració del 120 aniversari de l'escola. Aquest sopar solidari, que arriba a la quarta edició, s'organitza a benefici de les activitats del Centre Sa

Sarrià torna a sopar llenties pel centre Sant Jaume de Badalona

(Jesuïtes) Aquest dijous tindrà lloc una nova edició del sopar Llenties Solidàries a l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. Es tracta de la iniciativa que visibilitza com dues institucions separades en el territori mantenen viu el seu vincle inicial.

Així funciona Santa Madrona. Totes les imatges dels 5 anys de CatalunyaReligió.cat

(CR) L’acte de celebració dels cinc anys de CatalunyaReligió.cat també va ser un espai de provar per primera vegada el funcionament del nou espai de la parròquia de Santa Madrona de Barcelona poc abans que s’inauguri. Un espai multifuncional que permet realitzar tot tipus d’actes i trobades a la “catedral” del Poble Sec.

Veure la fe