Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Justícia i Pau) El passat dia 29 de gener va tenir lloc el sopar anual dels amics de Justícia i Pau, a Esplugues de Llobregat, amb a participació d’uns 170 socis, col·laboradors i amics de l’entitat.

El sopar, per tercer any consecutiu, tenia un caràcter festiu, adreçat a enfortir la xarxa de persones que impulsa Justícia i Pau, donar a conèixer la seva tasca i recollir nous suports econòmics i humans per a les seves activitats.

També, com en els anys anteriors, es va voler reconèixer persones vinculades a l’entitat que han destacat especialment pel seu intens compromís cívic en la defensa dels drets humans o la promoció de la justícia, la pau i la solidaritat en diferents àmbits. Enguany, les persones reconegudes van ser: Josep Maria Casas (Barcelona), Jesús Castro (Sant Just Desvern), Xavier Manté (Mataró), Felicitas Rojo (Barcelona), Domènec Cucurella (Manresa), Anna Gudiol (Barcelona), Pepa Ballada (Barcelona), Ferran Pont (Terrassa) i, a títol pòstum, Teresa Raich (Terrassa). En les edicions anteriors es va reconèixer la tasca d’Arcadi Oliveres, ex president de l’entitat (2014), així com a Jordi Cots, impulsor de la Comissió de drets de la infància, i els voluntaris de presons de Justícia i Pau (2015).

L’acte va comptar amb la presència de l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, que va felicitar la tasca de l’entitat i animar a més gent a implicar-s’hi, com també el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés i el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, així com el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell i el tinent d’Alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, els quals van adreçar unes breus paraules als assistents.

També es va comptar amb la presència de directors, responsables i altres representants d’entitats amb les que Justícia i Pau té treball conjunt: Caritas diocesana de Barcelona, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Acció dels Cristians contra la tortura, Associació Araguaia amb el bisbe Pere Casaldàliga, Banca Ètica Fiare o CatalunyaReligio.cat, entre d’altres.

La trobada va ser conduïda per l’actor Joan Pera i amenitzada per la música del grup Piribanda. En l’acte es va projectar un vídeo documental que recull les activitats de Justícia i Pau en l’últim any. 

Podeu veure totes més fotos aquí.