Vés al contingut

notícies relacionades

El programa Signes dels Temps fa un especial sobre la Comunitat de Taizé

(Signes dels Temps) Aquest diumenge 4 de gener el programa de Televisió de Catalunya Signes dels temps iniciarà l’any 2015 amb un programa especial dedicat a la comunitat ecumènica de Taizé.

Aquesta comunitat de monjos de França ha estat premiada amb el Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya.

Aquest 2015, Taizé celebra un doble aniversari: 75 anys de la fundació i 100 anys del naixement del seu fundador, el germà Roger Schutz.

Resum del 2014, a 'Signes dels temps'

(CR) Aquest diumenge el programa de Televisió de Catalunya 'Signes dels temps' tancarà l’any 2014 repassant les notícies més destacades dels últims dotze mesos en l’àmbit de l’Església universal, espanyola i catalana.

“Signes dels temps” arriba al programa 1.200

(Signes dels Temps) El programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” arriba aquest diumenge l’edició número 1.200. “Signes dels temps” es va estrenar a Televisió de Catalunya l'any 1986 gràcies a un acord entre la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i la Conferència Episcopal Tarraconense. Des de llavors s'ha mantingut 28 anys en antena de forma continuada i s’ha convertit en un dels programes més veterans de la cadena.

Cristians pel Dret a Decidir, a "Signes dels temps"

(CR) El pròxim 9 de novembre està prevista la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Més de 1.600 entitats de la societat civil ja s'han adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Entre aquestes també hi ha una seixantena d'entitats i institucions d'inspiració cristiana. El 7 de juliol s'ha convocat un acte públic a Barcelona per sumar noves adhesions en l'àmbit de l'Església.

panoràmica

Veure la fe