Vés al contingut

notícies relacionades

Joves refugiats superen obstacles per accedir a l'educació superior al Txad

(JRS) A Txad, el Servei Jesuïta als Refugiats col·labora amb ACNUR com a part del programa de beques Iniciativa Acadèmica Alemanya Albert Einstein per a Refugiats (DAFI), que ofereix als estudiants refugiats i retornats qualificats la possibilitat d'obtenir un títol universitari.

L'Església no resta indiferent amb els desplaçats interns

(Renato Martinez – Vatican News) "Orientacions Pastorals sobre els desplaçats interns", és el nou document de la Secció de Migrants i Refugiats del Dicasteri per al Servei de Desenvolupament Humà Integral, que va ser presentat aquest dimarts, 5 de maig, amb la intervenció del cardenal Michael Czerny, Fabio Baggio, i Amaya Valcárcel.

Servei Jesuïta als Refugiats: "Les fronteres estan matant gent"

(Servei Jesuïta als Refugiats) Sense una altra alternativa, les persones que fugen de la guerra i l'opressió tracten de posar-se fora de perill a Europa a qualsevol preu. Massa sovint, moren. Detenir aquesta tragèdia és totalment factible. Mitjançant la cooperació i la bona governança, els Estats europeus poden obrir canals legals i assegurances per als refugiats que arriben a Europa. Ara és el moment per a un model de visat humanitari europeu.

recull de notícies

Veure la fe