Vés al contingut

notícies relacionades

Com treballa la Fundació Habitatge Social?

(Laura Mor –CR) Aquest dimecres hi ha moviment al carrer Pons i Gallarza de Barcelona. El sindicat d’Habitatge del barri de Sant Andreu han fet convocatòria a peu de carrer per aturar el desnonament d’una família que viu en una casa del barri. Aquesta vegada, però, no hi ha darrera cap fons d’inversions ni una immobiliària amb ànim especulador, sinó la Fundació Habitatge Social, que atén famílies derivades de les Càritas diocesanes de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu.

Les famílies del Manyanet defensen “el bon clima de convivència” a l'escola

(CR) L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Manyanet Sant Andreu ha fet públic un comunicat aquest divendres en què demanen ser “curosos, respectuosos i  prudents amb les manifestacions públiques” en relació a la investigació sobre el suïcidi d’una jove del centre. Expressen “consternació davant la pèrdua de l’alumna” i recorden que “els fets desencadenants d’aquest lamentable succés estan sent investigats”.

La família salesiana aplega 440 infants i joves a la festa dels esplais

(Xavier Costa –Salesians) Aquest dissabte la casa de les Salesianes de Sant Andreu ha acollit la Festa dels Esplais 2015, organitzada per la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, que engloba tant a Salesians com a Salesianes. A la trobada hi han participat al voltant de 440 persones, entre infants i animadors, procedents de 12 centres de la Federació, amb l’objectiu de compartir una jornada lúdica de convivència i fraternitat treballant els val

Veure la fe