Vés al contingut

notícies relacionades

Apropar la Bíblia a la societat moderna

(Lucía Montobbio –CR) El principal objecte que té el llibre Enigmes de la bíblia i cultura contemporània, de Lluís Busquets i Grabulosa, és el d’explicar els continguts de la Bíblia a la societat present.

Nou monogràfic de 'Qüestions': Crisi, pandèmia i gènere

(Fundació Joan Maragall) El volum número 271 de Qüestions de Vida Cristiana porta per títol “Crisi, pandèmia i gènere” i presenta un tema que ha estat recurrent durant els mesos de pandèmia, un tema que es començava a preveure a l’inici de la Covid-19 i que malauradament s’ha anat confirmant fins a dia d’avui: l’ús necessari de les TIC i el perill que reprodueixin desigualtats, la bretxa d’aprenentatge i l’evolució de la violència masclista els darrers dos anys, s’han convertit en realitats derivades de la

Completada la col·lecció ‘Clàssics cristians del segle XX’

(Laura Mor –CR) “He lliurat un bon combat, he acabat la cursa i he conservat la fe”. L'estudiós Sebastià Janeras ha recordat la sentència de sant Pau aquest dimecres per explicar que s’ha completat ja la col·lecció ‘Clàssics cristians del segle XX’, iniciada el 2008.

Més d'un miler de pelegrins ja han fet el Camí Ignasià

(Jesuïtes) El Camí Ignasià ja ha superat el miler de pelegrins registrats. Així ho recull la memòria 2015 de l'Oficina del Pelegrí del Camí Ignasià. Aquesta ruta de peregrinació recrea el camí que va fer Ignasi de Loiola, sent cavaller, l’any 1522 des de la seva casa natal a Azpeitia (Guipúscoa) fins a Manresa. 

panoràmica

Veure la fe