Vés al contingut

notícies relacionades

Caminar per un bosc sagrat. La fageda d’en Jordà

(Josep Gordi –CR) Qui no coneix la fageda d’en Jordà? Cada any, quan arriben la primavera o la tardor ens en fa memòria algun mitja de comunicació i ens convida a visitar-la. Vet aquí una nova descoberta de la col·lecció Santuaris naturals que publiquem a Catalunya Religió.

Colau es disculpa: “El fet religiós constitueix un valor cívic en benefici de la ciutat”

(CR) “Els demano disculpes si han sentit que la recitació del poema ofenia els seus valors i creences”. Així contesta l’alcaldessa Ada Colau la carta que li van enviar diverses personalitats de l’àmbit cristià demanant respecte que als sentiments religiosos arran de la lectura del poema “Mare Nostra” en el lliurament dels premis Ciutat de Barcelona.

Omella: “El parenostre és la pregària dels nets de cor”

(CR) Ni condemnes, ni anatemes. “No fer la ferida més grossa”. Aquesta és l’actitud de l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, arran de la polèmica per la lectura del poema de Dolors Miquel al Saló de Cent parafrasejant el parenostre.

"Senyora alcaldessa, tingui en compte els sentiments de les persones"

Carta oberta a l'alcaldessa de Barcelona de Josep M. Carbonell, Jordi López Camps, Eugeni Gay, Núria Gispert, Eduard Ibáñez, David Jou, Margarita Mauri, Carlos Losada, Josep Miró i Ardèvol, Núria Sastre, Francesc Torralba, Eudald Vendrell És amb sentiment de tristesa que ens adrecem a vostè, senyora Colau, en la seva qualitat d'alcaldessa de Barcelona, i ho fem en la nostra condició de cristians.

panoràmica

Veure la fe