Vés al contingut

notícies relacionades

Barcelona vol més fraternitat

(Jordi Llisterri-CR) Mai no fa mal -i menys en un bisbat com el de Barcelona- accentuar la fraternitat diocesana. Aquest diumenge a la tarda la Basílica de la Sagrada Família ha acollit una trobada diocesana de seguiment del Pla Pastoral Diocesà per remarcar el treball en un dels seus eixos principals: la fraternitat. “Sortim!” és el lema del Pla Pastoral que es va presentar fa un any.

Nou Pla Pastoral a Terrassa

(Bisbat de Terrassa) El dissabte 27 d’octubre en el marc de les VII Jornades Transmet de la diòcesi, Josep Àngel Saiz Meneses, acompanyat per quatre laics, va presentar el nou "Pla Pastoral Diocesà, Una Església a l’encontre de la persona", que ha de coordinar i impulsar les accions diocesanes durant els propers cinc cursos.

Barcelona obre l'elaboració del Pla Pastoral "a creients i no creients"

(Jordi Llisterri-CR) L'Assemblea conjunta de capellans i bisbes de 1971, l'Assemblea diocesana de Barcelona de 1981, les dues consultes prèvies del Concili Provincial Tarraconense en les que hi van participar 80.000 persones, l'enquesta prèvia al Sínode de Bisbes sobre la Família... A l'Església hi ha una gran tradició de consultes participatives des d'abans que aquest terme es posés de moda.

Responsables de l'Escola Pia es troben a Barcelona per configurar una circumscripció europea

(Escola Pia) Des d'aquest dimecres i fins divendres, diferents províncies europees de l'Escola Pia es reuneixen a Barcelona per tal de configurar l'anomenada circumscripció europea. Una vintena de laics i religiosos d'Hongria, Itàlia, Polònia, Betània, Emaús, Eslovàquia i Catalunya, compartiran experiències al voltant de la gestió educativa als seus respectius països.

panoràmica

Veure la fe