Vés al contingut

notícies relacionades

bellesguard-00

La festa dels joves que viuran amb persones sense llar a Barcelona

MIQUEL CODOLAR –CR | La invitació era d’un sopar còctel. Dijous a la nit, el tradicional dia de la festa dels universitaris a Barcelona. A l’entrada l’Alix convida a escollir entre coca-cola, vi i suc amb gots de plàstic. Des del pati de l’edifici, per sobre la Ronda de Dalt, hi ha una vista privilegiada de Barcelona. Entre la vuintantena d’assistents, una bona colla de joves porten samarretes corporatives amb el nom de l’entitat: Lázaro, on es pot llegir que “tot el que no es dona es perd”. Música de fons agradable, fa fresca.

Dia de les persones sense llar: “Sense sortida” en un sistema que no funciona

(Càritas Catalunya) La celebració del dia de les persones sense llar, que aquest any té lloc el 31 d’octubre, torna a reunir les organitzacions socials que treballen amb aquestes persones per denunciar les dificultats continuades i permanents que afronten per accedir als drets fonamentals i que s’han agreujat encara més durant la pandèmia.

"Mantindrem Santa Anna oberta 24 hores com a lloc permanent d'acollida i escolta"

(Glòria Barrete –CR) L'església de Santa Anna de Barcelona compleix una setmana com a hospital de campanya, com ells l'anomenen. El temple, obert com a mesura extraordinària per l'onada de fred dels darrers dies, engegava així un projecte més de fons, un projecte per fer una església de portes obertes, oferint-se com a lloc d'acollida i escolta. Però, què toca a partir d'ara?

Veure la fe

podcasts