Vés al contingut

notícies relacionades

Un centenar de joves gironins a Taizé

(Bisbat de Girona) Enguany una majoria de joves gironins formen part del pelegrinatge a Taizé 2015 que té lloc entre els dies 15 i 23 d'agost i que ha aplegat unes 150 persones d'arreu de Catalunya.

La forma de turisme més antiga

(David Casals i Vila –CR) El pelegrinatge, el viatge religiós, és la forma de turisme més antiga, es troba en pràcticament totes les religions, i la darrera edició del calendari interreligiós que ha editat l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós recorre algunes de les destinacions més emblemàtiques, que repassem a continuació. Hinduisme: set ciutats santes

Peregrinació de Tortosa a Terra Santa

(Anton Monner- CR/Tortosa) Aquesta setmana un grup de feligresos de la diòcesi de Tortosa han viatjat a Terra Santa. Aquesta peregrinació diocesana a la terra de Jesús està marcada per l’espiritualitat, la pregària i la Sagrada Escriptura. El viatge durarà vuit dies seguint els indrets per on Jesús de Natzaret va viure, va predicar i va entusiasmar a milers de seguidors. Alternaran la pregària amb el turisme visitant restes arqueològiques i un passeig pel llac de Galilea.

Veure la fe