Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Bisbat de Terrassa) Entre els dies 22 i 29 de juliol ha tingut lloc la sisena peregrinació diocesana de joves organitzada per la Delegació de Joventut de la diòcesi de Terrassa, en aquesta ocasió a Santiago de Compostel.la.

Ha presidit la peregrinació Josep Àngel Saiz Meneses, acompanyat pel seu bisbe auxiliar, Salvador Cristau, 10 preveres i 2 diaques. Hi han participat 310 joves de la major part dels arxiprestats de la diòcesi. Eren joves de Terrassa, Matadepera, Sabadell, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Cerdanyola del Vallès, Cardedeu, L’Ametlla del Vallès i Montornès del Vallès.

Una experiència de fe que ha ajudat els joves a viure com a peregrins el sentit de la vida i a reflexionar sobre la necessitat d’esdevenir veritables apòstols de la joventut, compromesos en els seus ambients i parròquies i a la nostra societat.

Cada dia ha tingut el seu espai de pregària de bon matí i al vespre, de caminar durant tot el matí, reflexionar i compartir a la tarda en catequesis i tallers, i celebrar la Missa al vespre. Un dels dies tingué lloc la celebració de la reconciliació. Hi hagueren també moments de convivència i lúdics i amb activitats esportives.

La peregrinació començà a caminar des de Finisterre el dimarts 23 de juliol i arribà a Santiago de Compostel.la el dissabte 27 de juliol. El dilluns 22 va ser el dia d’anada en viatge, i el diumenge 28 el dia de tornada. El diumenge es celebrà la missa de cloenda a la Catedral de Burgos i el bisbe anuncià que el pelegrinatge del proper any serà al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes.