Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Bisbat d'Urgell) L'Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell ha peregrinat al Santuari de Lourdes de dilluns a dijous. És el 37è pelegrinatge de la diòcesi i ha aplegat uns 500 pelegrins provinents de tots els indrets del bisbat i un petit grup del veí bisbat de Solsona. D'entre els participants hi havia prop d'un centenar de malalts, 95 infermeres i 35 camillers. L'arquebisbe Joan-Enric Vives, acompanyat d'una desena de sacerdots de la diòcesi, va presidir les principals celebracions del pelegrinatge.

La Pastoral del Santuari de Lourdes proposava aquest any 2015 com a lema: 'Lourdes, l'alegria de la missió' recordant com el cristià ha de ser sempre una persona que amari l'alegria per sentir-se estimat per Déu en tot moment i tota circumstància, una alegria que s'ha de comunicar i testimoniar perquè altres també se'n puguin fer partícips.

En la celebració penitencial del dilluns, i a partir del text evangèlic de l'ovella perduda, Vives exhortà els pelegrins a viure la joia que suposa tenir a Jesucrist com a Bon Pastor, que estima les persones, i les carrega damunt les seves espatlles perquè no facin soles el camí de la vida. (Seguir llegint)