Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) L'Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell ha peregrinat al Santuari de Lourdes de dilluns a dijous. És el 37è pelegrinatge de la diòcesi i ha aplegat uns 500 pelegrins provinents de tots els indrets del bisbat i un petit grup del veí bisbat de Solsona. D'entre els participants hi havia prop d'un centenar de malalts, 95 infermeres i 35 camillers. L'arquebisbe Joan-Enric Vives, acompanyat d'una desena de sacerdots de la diòcesi, va presidir les principals celebracions del pelegrinatge.

La Pastoral del Santuari de Lourdes proposava aquest any 2015 com a lema: 'Lourdes, l'alegria de la missió' recordant com el cristià ha de ser sempre una persona que amari l'alegria per sentir-se estimat per Déu en tot moment i tota circumstància, una alegria que s'ha de comunicar i testimoniar perquè altres també se'n puguin fer partícips.

En la celebració penitencial del dilluns, i a partir del text evangèlic de l'ovella perduda, Vives exhortà els pelegrins a viure la joia que suposa tenir a Jesucrist com a Bon Pastor, que estima les persones, i les carrega damunt les seves espatlles perquè no facin soles el camí de la vida. (Seguir llegint)