Vés al contingut

notícies relacionades

Canòlich Music 2020: en digital i obert a més escoles

(Bisbat d‘Urgell) La nova edició del Festival Canòlich Music que se celebra a Sant Julià de Lòria, al Principat d’Andorra, optarà enguany per un format digital. La cita serà els dies 20 i 21 de novembre i comptarà amb activitats a les xarxes socials, especialment a través d’un canal

Música com a eina de transmissió de fe, l'exemple del Canòlich Music

(Glòria Barrete –CR) Pot el hip hop, el rock o la música electrònica ser un estil de música per transmetre avui el missatge cristià? Sovint pel gran públic pensar en música cristiana és sinònim de quatre guitarres tocant durant les comunions a una parròquia o durant les colònies dels esplais de lleure. Poques vegades s'associa el concepte de música cristiana a concerts on l'electrònica, les bateries, els espectacles visuals i artístics o les cançons de hip hop s'hi fan presents. Res més lluny de la realitat, i no cal marxar a altres continents per comprovar-ho.

Canòlich: desbordats per una experiència d'Església “creativa, nova i oberta”

(Laura Mor –CR/Sant Julià de Lòria, Andorra) Han encertat el codi: el llenguatge musical ha fet arribar el missatge de l'Evangeli a molts joves que potser no se sumarien a d'altres propostes més convencionals. El bisbat d'Urgell ha assumit el risc i ha quedat quasi desbordat pel constant degoteig de participants.

Veure la fe

podcasts