Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-bcn-feina-00

9 de cada 10 joves atesos per Càritas Barcelona troben feina

CÀRITAS BARCELONA | Durant quatre hores, més de 500 persones han tingut l'oportunitat aquest dijous d'entrevistar-se i entregar el seu currículum a diverses empreses. Ha estat en el marc de la tercera edició de la Fira d’Ocupació NO m’ATURo organitzada per Càritas Barcelona al Seminari Conciliar de Barcelona.

Work 4 Progress, innovació social a l’Índia, Moçambic i el Perú durant la pandèmia

(Obra social “la Caixa”) La Fundació ”la Caixa” està adaptant i reorientant els seus projectes de cooperació internacional per abordar la crisi del coronavirus als països de l’Àfrica, l’Àsia i l’Amèrica Llatina en els quals tenen presència i, en particular, a través de Work 4 Progress, el programa pioner que promou la innovació i la creació d’ocupació de qualitat entre dones i joves vulnerables de l’Índia, Moçambic i el Perú. 

Càritas reclama un pacte per l’ocupació

(Càritas Diocesana de Barcelona) “Un treball amb condicions poc dignes no dignifica la persona”. Àngels Valls, responsable del programa de Formació i Inserció Laboral de Càritas Diocesana de Barcelona, valora amb aquestes paraules l’estat actual del mercat de treball, el nou retrat del qual el va fer ahir l’Enquesta de la Població Activa (EPA).

“Quant d’espai estem disposats a desocupar perquè l’ocupin els joves?"

(Salesians) Parafrasejant la frase d’una ex-Ministra “Quant d’espai estem disposats a desocupar perquè l’ocupin els  joves?”, un dels participants llençava un dels punts claus que s’ha debatut a la  “Taula rodona d’Experts en temàtiques juvenils”, organitzada per la Federació de Centres Juvenils  Don Bosco de Catalunya (FCJDBC) aquest passat dimecres 6 de juny.
 

panoràmica

Veure la fe