Vés al contingut

notícies relacionades

Catalunya Religió, un web de codi social

(CR) Catalunya Religió inaugura web, un espai renovat que amaga rere la seva interfície línies de codi social. La pàgina web ha estat programada al TEB Raval, una associació que treballa per la transformació social a través de la participació, l'aprenentatge i la socialització de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació). A més, el portal ha apostat per Drupal, una plataforma de gestió de continguts per crear aplicacions web de programari lliure.

‘Salillum’, la nova revista de l’ACO

(ACO) L’Acció Catòlica Obrera ha editat aquest març una nova revista, ‘Salillum’, que vol servir de plataforma per expressar idees, reflexions i provocar debat al voltant de les dues fidelitats que vertebren l’entitat: la fidelitat a Jesús fent Església i la fidelitat al món obrer.

Neix la 'Bíblia de la Comunitat' per ocupar un lloc central a les esglésies i a les cases

(Laura Mor –CR) Entronitzada, sigui en un ambó o en un faristol, i ben a la vora del sagrari o com a punt de referència de pregària familiar a les cases. Aquest és el lloc preeminent que el Centre de Pastoral Litúrgica i l'Associació Bíblica de Catalunya busquen per a la nova edició de la bíblia que sortirà al carrer el proper 15 de març.

panoràmica

Veure la fe