Vés al contingut

notícies relacionades

josep Benet

“Josep Benet estimava Montserrat com ningú”

AINA ARGUETA -CR / MUSEU DE MONTSERRAT | “Josep Benet és una de les figures amb més rellevància de Catalunya”, afirma l’historiador i deixeble seu, Jordi Oliva. El Museu de Montserrat acaba d'inaugurar una exposició itinerant, a mode d'homenatge, sobre el Josep Benet més popular, amb una motxilla darrere de lluita social i de política antifranquista "ininterrompuda en el temps".

expo picasso

L'obra de Picasso arriba a Montserrat a través del llegat de Xavier Busquets

ABADIA DE MONTSERRAT | El Museu de Montserrat (MdM) reprèn l’activitat amb la mostra 'Picasso a la donació Busquets', que es pot veure fins al 6 de gener de 2024 a l’Espai d’art Pere Pruna. Es tracta d’una exposició que recull una part del llegat que l’arquitecte Xavier Busquets va deixar al Monestir l’any 1990, una col·lecció on es troben des de peces arqueològiques a obres dels grans noms de l’Impressionisme o de la pintura catalana, en la qual Picasso n’és un dels autors més ben representats.

museu-montserrat-reobra-portes

El Museu de Montserrat reobre al públic un cop acabades les obres

ABADIA DE MONTSERRAT | Un cop acabades les obres de renovació de la climatització de totes les sales d'exposició, el Museu de Montserrat (MDM) torna a obrir les seves portes. Paral·lelament, durant els dos mesos i mig en què ha estat tancat també s’han portat a terme millores per adequar els nous espais de sota la plaça de Santa Maria per a la futura ampliació del museu. L’horari de visita és l’habitual per aquesta època de l’any: de dilluns a diumenge, de 10 del matí a tres quarts de 6 de la tarda. 

El Museu de Montserrat torna a obrir les seves portes

(Abadia de Montserrat) El Museu de Montserrat reobre durant aquest mes d’agost a diari, de dilluns a diumenge, i en horari ininterromput de 10:00 a 17:45 hores. Després del llarg període de tancament originat per les diverses restriccions de mobilitat provocades per la pandèmia de la Covid 19, i com a mostra de la paulatina represa a la normalitat, el Museu torna a obrir les seves portes als visitants.

Veure la fe