Vés al contingut

notícies relacionades

Refugi antiaeri del Museu Bíblic de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona invertirà 18.000 euros en el refugi antiaeri del Museu Bíblic

ACN | L’Ajuntament de Tarragona ha signat un conveni amb el Museu Bíblic per museïtzar la segona planta del refugi antiaeri de la Guerra Civil, ubicat al carrer de les Coques. Els treballs, que costaran 18.000 euros, arranjaran l’espai, que actualment només és visitable en la primera planta. Així, s’electrificarà la zona, d’uns 90 metres lineals, s’adequarà el sòl i es senyalitzarà. El consistori calcula que el refugi es podria visitar per complet a principis de l’any vinent.

La trinxera cultural del Museu Bíblic de Tarragona

(Laura Mor –CR/Tarragona) L’historiador i arqueòleg Andreu Muñoz Melgar és un pou de coneixement. Un home de cultura que viu amb passió la seva feina. Acaba de ser nomenat director del Museu Diocesà de Tarragona.

El Museu Bíblic impulsa "Tarracròpolis"

(Arquebisbat de Tarragona) El Museu Bíblic Tarraconense i el Consell Comarcal del Tarragonès han signat aquest un conveni per a fer efectiva la mútua col·laboració en la creació de l’espai d’interpretació "Tarracròpolis".

Mor mossèn Joan Aragonès, puntal de l’arquebisbat de Tarragona

(CR) El capellà, biblista, professor i exvicari general de Tarragona, Joan Aragonès Llebaria ha mort aquest dimarts amb 90 anys. Un puntal en la vida de l’arquebisbat. D’estil proper, dialogant i conciliador, va impulsar la recuperació del Museu Bíblic Tarraconense. Actualment era canonge del Capítol de la Catedral i degà de la Junta de la Xarxa sanitària de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona.

Tarragona recrea el primer Nadal de la història a l'entorn de les muralles

(Arquebisbat de Tarragona) Sota el títol 'Anno Domini', el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a la tarda el passeig Arqueològic de Tarragona serà l’escenari d’una proposta de reconstrucció històrica única. Un pessebre vivent diferent, organitzat conjuntament per l’Associació Bíblica de Catalunya i el Museu Bíblic Tarraconense, que transportarà al públic a la Judea del segle I.

Portes obertes al Museu Bíblic Tarraconense

(CR) El Museu Bíblic Tarraconense, com cada any, ofereix una jornada de portes obertes Divendres Sant al matí S’oferirà la projecció de l’audiovisual «El Sudario de Cristo. El secreto del rostro de Jesús», en dues sessions, a les 10.30 h i a les 12.00 h. Els visitants poden contemplar, a més, una reproducció a escala natural del Sant Sudari i del Llençol de Torí.

recull de notícies

Veure la fe