Vés al contingut

notícies relacionades

Tarragona recrea el primer Nadal de la història a l'entorn de les muralles

(Arquebisbat de Tarragona) Sota el títol 'Anno Domini', el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a la tarda el passeig Arqueològic de Tarragona serà l’escenari d’una proposta de reconstrucció històrica única. Un pessebre vivent diferent, organitzat conjuntament per l’Associació Bíblica de Catalunya i el Museu Bíblic Tarraconense, que transportarà al públic a la Judea del segle I.

Santa Eulàlia, defensora de la Barcelona de 1714

(Valentí Serra –Caputxins) Aquest divendres Barcelona commemora la festa de la seva patrona. El cos de santa Eulàlia reposa a la cripta que hi ha sota l’altar major de la catedral de Barcelona en un bellíssim i majestuós sarcòfag que un gran artista pisà, deixeble del mestre Nicolau de Pisa, esculpí en alabastre l’any 1327.

“Després de resar en família, se mengen les castanyes”

(Valentí Serra –Caputxins) El mes de novembre comença amb la celebració de la solemnitat de Tots Sants que, cada any, immediatament després ens porta a commemorar els nostres difunts i, sobretot, ens mou a pregar per les santes ànimes que, en el purgatori, esperen l’accés a la vida eterna en una etapa de purificació ja en el més enllà.

Veure la fe