Vés al contingut

notícies relacionades

natura-sagrada-presentacio

“La natura ens parla del Creador”

CR | Possiblement no hi ha res més ancestral ni universal que la relació entre natura i transcendència. Un concepte compartit aquest dimecres en la presentació a la Llibreria Claret de Barcelona del llibre Natura Sagrada. Deu converses. És un recull de converses amb persones de diverses tradicions religioses que han editat Josep Gordi i la periodista Laura Mor i que sorgeix de la sèrie d’entrevistes amb el mateix nom publicades a Catalunya Religió.

laudato-si-claret

Claret publica un recull de reflexions dominicals a partir de la Laudato Si'

CLARETIANS | 'Laudato si’. Reflexions per a les celebracions dominicals. Cicle A' és el nou llibre que l'Editorial Claret publica amb col·laboració de Justícia i Pau. Es tracta d’uns suggeriments per aprofundir l’evangeli del diumenge a partir de les aportacions de l’encíclica 'Laudato si’'.

L’art es conjura a favor de la Laudato si’

(Laura Mor –CR) Què pot aportar l’art en l’actual crisi ecosocial i espiritual? Amb aquest repte de fons el monestir de Sant Benet ha acollit aquest diumenge la primera trobada d’Art Laudato si’. Una vintena de persones vinculades al món cristià i a l’espiritualitat ecosocial, artistes de diferents disciplines, s’han reunit per veure quin ressò té l’encíclica del papa Francesc en el món de l’art.

Maria Bargalló: “No tinc una vivència gens idíl·lica de la natura”

(Josep Gordi –CR) Maria Bargalló és filla d’una família pagesa de Molins de Rei. Profundament arrelada a la natura i amb una forta vocació per la docència va estudiar Biologia i ha treballat durant 36 anys en el món de l’educació, exercint com a mestra i professora en tots els nivells educatius, des de l’educació infantil fins a la universitat fent formació del professorat. Cristiana compromesa, és consiliària d’ACO i des que es va jubilar col·labora amb Justícia i Pau.

Veure la fe