Vés al contingut

notícies relacionades

"Malgrat el deteriorament físic, la vida continua tenint molt de sentit"

(Laura Mor –CR/Almacelles) "S'ha de treballar molt la humilitat quan t'has dedicat als altres i de cop i volta t'ho han de fer tot a tu". Aquest és el treball interior que Càrol Garcia ha compartit amb CatalunyaReligió.cat. Tot un procés d'acceptació, assegura, davant d'una malaltia respiratòria que va truncar el seu somni de ser missionera a l'Àfrica.

El somni de Marc Vilarassau perdura en un còmic

(Jesuïtes) L'octubre de l'any passat ens va deixar en Marc Vilarassau, jesuïta de 45 anys, arquitecte i llicenciat en Teologia. El testimoni d'en Marc, que treballà sobretot en l'àmbit de l'educació i la pastoral va marcar moltes persones. També la manera com afrontà la seva lluita contra el càncer i l'etapa final de la seva vida.

Mor Marc Vilarassau, un jesuïta seductor i pioner a les xarxes socials

Laura Mor CR Arquitecte, teòleg, músic, pastoralista i un gran interpel·lador. Amb només quaranta-cinc anys, el jesuïta Marc Vilarassau ha mort aquest dimarts, tres anys després que li fos diagnosticat un càncer de pulmó. La setmana passada ingressava a la Vall d’Hebron, on l’han pogut acompanyar fins a l’últim moment amics i familiars, especialment la seva mare.

Veure la fe