Vés al contingut

notícies relacionades

forum-manresa-2022

El Fòrum Internacional Multireligiós reunirà 51 líders religiosos de 33 països a Manresa

MANRESA 2022 | ‘Cruïlla de Camins’ reunirà 51 persones, líders mundials de la fe cristiana, musulmana, budista, jueva, hindú, bahai’i, shinto o indígena, vinguts de 33 països diferents del món. Aquesta ha estat una de les notícies destacades que han explicat els organitzadors del 'Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022’ aquest dimecres al matí en una roda de premsa per presentar el 'Cruïlla de Camins'.
Musical Enecus

Manresa estrena Enecus, l’Ignasi gentleman que es fa pelegrí

MONTSERRAT BOIXAREU –CR | Sant Ignasi de Loiola és Enecus en el musical que s’ha estrenat aquest cap de setmana a Manresa. És un dels actes destacats que commemora els 500 anys de la conversió del sant i que posa de relleu els onze mesos que va viure a Manresa.
imatge-manresa

La transformació d’Ignasi de Loiola cobrarà vida en un espectacle musical

MANRESA 2022 | Els pròxims 17 i 18 de setembre el Teatre Kursaal de Manresa acollirà un dels actes principals del projecte de ciutat Manresa 2022. Definit com un espectacle-musical, Enecus farà un viatge a través de la vida d’Ignasi de Loiola, posant de manifest la transformació que va viure a la ciutat l’any 1522, just fa 500 anys, des d’una mirada laica. Les entrades per aquest estan disponibles a través de la web.

La “col·laboració multireligiosa” centra la preparació del Fòrum Internacional d'Espiritualitat

(Manresa 2022) Coincidint amb el Dia de la Terra, la plataforma més gran del món de lideratge multireligiós, Religions for Peace (RfP), i l'Ajuntament de Manresa han organitzat unes jornades de preparació del Fòrum Internacional d'Espiritualitat que tindrà lloc a Manresa aquest novembre. La secretària general de RfP, Azza Karam, ha parlat de les institucions religioses i ha assegurat que "són una aliança per salvar el planeta".

Arriba a les llibreries 'Viatge per la Catalunya ignasiana'

(Cossetània Edicions) L’Ajuntament de Manresa, en el marc del projecte Manresa 2022 per celebrar els 500 anys de l’arribada de sant Ignasi de Loiola a la ciutat, ha publicat amb Cossetània Edicions, Viatge per la Catalunya ignasiana. El llibre, escrit per Josep Alert, ressegueix espais com les restes de l’antiga església romànica de Montserrat, la Seu de Manresa o les esglésies gòtiques de Barcelona.

Inspiració 2022: la Manresa que vol ser, abans de fer

(Laura Mor –CR) El seu moviment és, a primer cop d'ull, imperceptible. Quan van presentar el projecte, al gener, ja portaven nou mesos de gestació. Han passat cinc mesos més i, en aquest temps, el grup Inspiració 2022 continua en l'esfera dels intangibles. Es dediquen a mirar endins i ho fan a partir de les sessions que anomenen “mirades”. La darrera, amb el títol 'Cap a un nou paradigma', s'ha celebrat aquest diumenge. Abans de perfilar accions concretes, la pluja d'idees ha sigut intensa.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe