Vés al contingut

notícies relacionades

L'Ateneu Universitari Sant Pacià es consolida després de tres anys d'existència

(Ateneu Universitari Sant Pacià) Aquest dimecres es va inaugurar oficialment el curs de les diverses institucions acadèmiques eclesiàsitiques amb la presència dels bisbes catalans. El rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), Armand Puig, va subratllat les diverses iniciatives acadèmiques que han anat emergint en els tres anys d'existència de l'Ateneu.

Bisbe Sergi Gordo: "Demanem diàleg als governants"

(Glòria Barrete –CR) La situació extraordinària que viu el país ha trastocat l'agenda de moltes institucions i fundacions. Aquelles que han optat aquests dies per continuar amb els actes previstos han notat com els assistents minvaven, o com qualsevol declaració feta prenia una importància cabdal.

Magalhães: "Hem de reconstruir la connexió entre literatura i fe cristiana"

(Glòria Barrete –CR) "El coneixement sempre és capaç de relacionar molts àmbits, però en la teologia ha passat que el vincle amb la raó, la ciència, amb l'art, s'ha trencat, provocant que sense aquest vincle la teologia es converteixi en un conte de fades". Amb aquesta rotunditat encetava Gabriel Magalhães aquest dimecres la lliçó inaugural de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona. Sota el títol Els camins de la literatura cap a Déu.

Veure la fe