Vés al contingut

notícies relacionades

Marga Pedraz: "Tant servei és ser General de Congregació com cuinar per a les germanes"

(Glòria Barrete –Mollet del Vallès /CR) Mollet del Vallès compta amb una única congregació religiosa a la seva població, les religioses de la Companyia de Maria. Fa més d'un segle que les germanes de Lestonnac hi son a través de la comunitat i l'escola concertada. Una comunitat que pretén ser testimoni de fraternitat i acollida i que compta actualment amb vuit religioses de la Companyia de Maria.

El Col·legi Lestonnac de Barcelona recepta voluntariat

(Laura Mor –CR) “Tenim com a referència l’acció solidària de Joana de Lestonnac, que al llarg de la seva vida va dedicar el seu temps als més pobres i a les nenes de l’escola”, explica Yolanda Otal. És professora de religió de l'ESO del Col·legi Lestonnac Barcelona i coordina les activitats Family Experience Lestonnac. Aquest dimecres fan festa grossa a l’escola i la dediquen a sensibilitzar tota la comunitat educativa sobre el voluntariat.

Lestonnac: nova església per una escola del segle XXI

(Jordi Llisterri –CR) "L'espai també parla del que volem transmetre". Amb aquesta premissa les religioses de la Companyia de Maria han afrontat la reforma de l'Església del Col·legi Lestonnac del carrer Aragó de Barcelona que es va inaugurar aquest dijous. L'església s'ha convertit en un espai més lluminós, acollidor i multifuncional.  

Veure la fe