Vés al contingut

notícies relacionades

acord-bisbat-vic

El bisbat de Vic impulsa projectes de generació solar fotovoltaica

BISBAT DE VIC | Osona Energia Cooperativa (OECoop) i el bisbat de Vic han signat el dia 18 de juliol un conveni de col·laboració pel qual el bisbat posa a disposició de les cooperatives energètiques locals agrupades entorn d’OECoop les finques i cobertes de la seva propietat per tal que aquestes hi puguin desenvolupar projectes de generació solar fotovoltaica.
maristes-igualada-125-anys-00

Igualada celebra 125 anys de presència marista: “Una institució transformadora”

MARISTES | "És una joia poder celebrar 125 anys de la presència marista a Igualada". Amb aquestes paraules començava el superior de la Província Marista de l’Hermitage, Gabriel Villa-Real, el seu agraïment a la comunitat educativa d'Igualada amb motiu de la celebració dels 125 anys de la presència marista a la ciutat. Actualment, a Igualada hi ha una comunitat de germans, una escola i un Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE).

Josep Maria Riba, nou vicari general de Vic

(Bisbat de Vic) Aquest divendres el bisbe de Vic, Romà Casanova, ha signat el decret de nomenament de Josep Maria Riba i Farrés com a vicari general de la diòcesi de Vic i moderador de la cúria.

Ars Viva, art contemporani itinerant a Santa Maria del Mar

(Eloi Aran / CR) ARS VIVA és una mostra artística itinerant, on conflueixen la Basílica Santa Maria del Mar (Barcelona), L'Albergueria (Vic) i l'Espai O_Lumen (Dominics). Aquesta és una novetat interessant perquè ha facilitat la creació de lligams entre diferents institucions eclesials amb voluntat de promoure l'encontre, el diàleg i la interpel·lació per mitjà d'obres d'art contemporani en esglésies i altres llocs adequats.

panoràmica

Veure la fe