Vés al contingut

notícies relacionades

animaset

Els Cinemes Girona s’omplen en l’estrena del documental 'El Camí Ignasià' a Barcelona

Animaset | El documental 'El Camí Ignasià', produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, ha omplert una sala de 300 persones dels Cinemes Girona aquest dimecres en la seva estrena a Barcelona. En la breu presentació a l’inici de la projecció, Roigé ha dit que la del camí ignasià és “una experiència molt potent” i ha anunciat que la producció es podrà veure en 52 sales de tota la geografia espanyola en el que ha dit que és un “fet insòlit” per un documental.

El documental 'El Camí Ignasià' s’estrena a la Filmoteca Vaticana

(Animaset) Transmetre l'experiència que significa recórrer el Camí Ignasià. Aquest ha estat l'objectiu de la productora audiovisual Animaset amb el documental El Camí Ignasià. El film, dirigit per Jordi Roigé, es presentarà a la Filmoteca Vaticana el proper 14 de juny. L'endemàes podrà veure a la Casa del Cinema de Roma i aquest estiu s'estrenarà als cinemes.

Animaset de Loiola a Manresa: el documental del Camí Ignasià

(Laura Mor –CR) Sant Ignasi va sortir de casa seva, a Loiola, el mes de febrer de 1522. I va arribar a Manresa el 25 de març de 1522. És el camí que aquests dies han refet quatre pelegrins acompanyats d’un guia i que ha gravat la productora Animaset. Els ha seguit per Euskadi, passant per Navarra, La Rioja, Aragó i fins arribar a Catalunya per fer-ne un documental. Aquest dimecres acaben el rodatge d’una pel·lícula que s’estrenarà el març de 2022 a Manresa amb motiu dels 500 anys de l’estada de sant Ignasi en aquesta ciutat.

El general dels Jesuïtes, Arturo Sosa, dona suport al Camí Ignasià i Manresa 2022

(CR) El pare general dels Jesuïtes, Arturo Sosa, la Universitat Gregoriana i els principals turoperadors especialitzats en turisme religiós donen suport a potenciar el Camí de Sant Ignasi i, en concret, a la celebració de Manresa 2022. La capital del Bages prepara per a aquell any una ambiciosa  commemoració dels 500 anys d’estada de Sant Ignasi de Loiola a la Cova de Manresa, on van néixer els exercicis espirituals.

Sant Ignasi es posa entre la gent a Santa Maria del Mar

(Jordi Llisterri-CR) No és una estàtua en un pedestal, ni un objecte delicat que cal allunyar dels nens o protegir dels turistes. L'espai de la capella de la nova escultura de Sant Ignasi a Santa Maria del Mar de Barcelona està pensat perquè la gent s'hi acosti, la toqui, s'hi assegui al costat, li faci un petó, li acaroni la barba o s'hi faci fotografies.

Més d'un miler de pelegrins ja han fet el Camí Ignasià

(Jesuïtes) El Camí Ignasià ja ha superat el miler de pelegrins registrats. Així ho recull la memòria 2015 de l'Oficina del Pelegrí del Camí Ignasià. Aquesta ruta de peregrinació recrea el camí que va fer Ignasi de Loiola, sent cavaller, l’any 1522 des de la seva casa natal a Azpeitia (Guipúscoa) fins a Manresa. 

La porta de la Cova de Sant Ignasi s'obre "als pelegrins del segle XXI"

(Laura Mor –CR/Manresa) “Senzill, humil, petit”. Així és l'itinerari del pelegrí que arriba a Manresa segons l'ha descrit el director del Camí Ignasià, Josep Lluís Iriberri. Més de tres-centes persones han assistit aquest divendres al vespre a la benedicció i a l'obertura de la porta jubilar del Santuari de la Cova de Sant Ignasi, en un acte presidit per l'abat de Montserrat, el pare Josep M. Soler.

Veure la fe