Vés al contingut

notícies relacionades

Francesc Pardo, el bisbe del cor gran

(Jordi Callejón –CR) El bisbe Francesc mai va ser un home que li agradés estar tancat al seu despatx o tancat dins d’una aula. No era ni un estratega ni un professor, era un autèntic pastor, un capellà de poble, un home amb moltes ganes de conèixer la realitat de les parròquies i d’aportar el seu granet de sorra.

La parròquia de Salt obre un grup d’esplai per a infants de 3 a 5 anys

(Laura Mor –CR) Fa temps que es van inventar una mena de guarderia per atendre els petits durant les misses de diumenge. Ara fan un pas més. Aquest mes d’octubre la parròquia de Sant Jaume de Salt ha estrenat esplai per als infants de parvulari. Els que tenen de 3 a 5 anys tenen un grup també el dissabte: Mini Kids. No és gaire habitual que un esplai cobreixi aquesta franja d’edat. Però a Salt defensen que és una aposta segura. 

Circumstàncies de pel·lícula? Missa per internet!

(Laura Mor –CR) “Quan les circumstàncies són de pel·lícula, viu-les des d’una pantalla!”, apunta David Cortals de la parròquia de Sant Jaume de Salt. Té 46 anys i se sent orgullós de pertànyer a una església que “per fi s’enfronta als reptes amb els mitjans que la tecnologia ens posa a l’abast”. És una de les reflexions que ens han fet arribar sobre la primera missa que diumenge va compartir per internet aquesta comunitat cristiana del bisbat de Girona.

La parròquia de Sant Jaume de Salt celebra 50 anys

(Bisbat de Girona) Aquest dissabte la parròquia de Sant Jaume de Salt celebrar el seu cinquantè aniversari amb una missa presidida pel bisbe Francesc Pardo, que es va complementar amb una ballada de sardanes al voltant de la figura de Sant Jaume. És un dels actes relacionats amb el 50è aniversari de la parròquia, que continuaran durant tot el proper curs.

panoràmica

Veure la fe