Vés al contingut

notícies relacionades

Lucía Caram i Joan Viñas, Creu de Sant Jordi

(CR) La dominica Lucía Caram i el president de l’Acadèmia Mariana de Lleida, Joan Viñas, ha estat distingits aquest any amb la Creu de Sant Jordi. Són dos dels noms de persones amb un marcat compromís eclesial dins de la llista de personalitats distingides que el Govern de la Generalitat ha fet públic aquest dimarts.

“La malaltia és una lliçó que ensenya i enriqueix”

(Bisbat de Girona) “No hi ha malaltia inútil”. Podria ser un resum de la ponència que Joan Viñas, metge cirurgià i fundador del grup de Professionals Sanitaris Catòlics (PROSAC) a Lleida, va presentar en la Jornada diocesana de Pastoral de la Salut que va tenir lloc diumenge al Casal Bisbe Cartañà de Girona. Amb el títol 'Salut en l'enseopec de la malaltia: Sentit de vida', va adreçar-se a més d'un centenar de participants.

Lleida respon a la demanda de vida interior amb Santa Teresa

(Laura Mor –CR/Lleida) Retorn als místics cristians. El Vè Congrés d'Espiritualitat que han convocat els Carmelites Descalços aquest cap de setmana al Santuari de Santa Teresina de Lleida ha refrescat el missatge de Santa Teresa de Jesús a un centenar i mig de participants. La trobada constata que hi ha “set de Déu” i que una vida interior plena només té sentit si serveix per obrir-se a les necessitats del món.

Fe i raó, a Prada de Conflent

(Església Plural) Una jornada per dedicar unes hores de les vacances a la reflexió i a compartir diàleg. Ja s'han obert les inscripcions a la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent que se celebraran la segona quinzena d'agost i que inclouen una jornada que organitza com cada any Església Plural.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe