Vés al contingut

notícies relacionades

Flaquer: “El món cristià demana ser reconegut com un igual en terra àrab”

(Lucía Montobbio –CR) Aquesta semana se celebra la tercera edició del congrés internacional de Pluriel. Amb el tema Islam i l’alteritat, l’esdeveniment té lloc de dilluns a divendres a Beirut i, si no s’hi pot assistir presencialment, hi ha possibilitat de fer-ho en format virtual i gratuïtament.

La Universitat Autònoma de Barcelona homenatja el jesuïta Josep Vives

(Jesuïtes) Facultat de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona va organitzar una jornada d'homenatge al jesuïta Josep Vives. Un any després de la seva mort, el departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana, on s'imparteixen els ensenyaments d'Estudis Clàssics, va organitzar aquest reconeixement el passat divendres.

Musulmans que canten nadales

(CR) Aquest dijous Cristianisme i Justícia i Justícia i Pau han iniciat una reflexió sobre els reptes que tenen els musulmans per viure la seva fe en l'espai públic.

Ibn Arabi i Ramon Llull, dos místics que van possibilitar el diàleg interreligiós

(Glòria Barrete –CR) No són contemporanis, i ni tan sols practicaven la mateixa religió, però sí tenien aspectes comuns. El místic, pensador i poeta Ibn Arabi i l'escriptor, filòsof, místic i teòleg Ramon Llull són dos autors que possibilitaven el diàleg interreligiós entre les dues comunitats, la musulmana i la cristiana.

Els jesuïtes actualitzen el diàleg entre fe i justícia

(Jesuïtes) Més de 85 persones d’arreu de l’estat espanyol participaran aquest divendres i dissabte a Barcelona a la primera jornada de pensament fe-justícia, que convoca el centre d’estudis Cristianisme i Justícia i que comptarà amb una vintena d’experts com a ponents.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe