Vés al contingut

notícies relacionades

Invulnerables s’escampa per Espanya

El projecte Invulnerables contra la pobresa infantil, i amb Lucía Caram com a cara visible, inicia una nova etapa a Madrid. De la mà del Padre Ángel, president de Mensajeros de la Paz, Invulnerables inicia una campanya per denunciar que a Espanya 1 de cada 3 infants està en situació de vulnerabilitat. Assenyalens que totes els estudis realitzats al respecte indiquen que a Espanya la pobresa es transmet de pares a fills, generant un cercle que provoca que les oportunitats de futus dels més petits es vegin frustrades ja des de l'inici de les seves vides".

Lucía Caram: “A Catalunya la pobresa infantil és estructural i greu”

(Jordi Llisterri-CR) “No us porto bones notícies, ni són bons temps per a la infància i la família”. Així ha valorat la dominica Lucía Caram la situació de la pobresa infantil a Catalunya per justificar la implicació de tot tipus d’institucions per erradicar-la. Després d’anys de crisi, “a Catalunya la pobresa infantil és estructural i greu”.

Influencers pels drets dels infants

(CR) El projecte Invulnerables, liderat per Lucía Caram, fa una convocatòria de tuiters i instagramers aquest 20 de novembre les 20h a la Parròquia Santa Anna de Barcelona.  L’objectiu de la trobada és que els infants i joves ocupin el centre de les xarxes socials en el dia internacional de la infància. Amb aquest motiu l’entitat ha presentat el vídeo #NavegaXinfancia en la seva lluita contra la pobresa infantil.

#Invulnerables omple el Tren de la Infància

(Invulnerables) El programa #Invulnerables impulsat per Sor Lucía Caram, amb el suport de la Obra Social la Caixa, reivindica el dret dels nens a ser nens i a ser feliços I fa una aposta per garantir la igualtat d’oportunitats per als nens al nostre entorn.

Lucía Caram: “La clau de l'educació no és ensenyar sinó despertar”

(Laura Mor – CR) “Som aquí per conspirar” ha anunciat la monja dominica sor Lucía Caram en el marc de la II Jornada Pedagògica Invulnerables, celebrada aquest dijous al CaixaFòrum de Barcelona. Amb el títol 'Descobridors de talents, sembradors d'oportunitats', l'acte ha aplegat dues-centes persones vinculades al món de l'educació.

L'Espai Caixa Francesc d'Assís, un nou "noviciat" al convent de Sor Lucía Caram

(Jordi Llisterri-CR) L'edifici que era un noviciat per a les dominiques ja és un "noviciat" per a les famílies vulnerables. Aquest dissabte al vespre es van beneir els nous locals de l'Espai Caixa Francesc d'Assís a Manresa, una de les concrecions del projecte #invulnerables que lidera Sor Lucía Caram i que s'inclou en el programa CaixaProinfància.

Francesc rep una delegació del programa #Invulnerables, encapçalada per Lucía Caram

(Obra Social 'La Caixa') El papa Francesc ha rebut, en el marc de l'audiència del dimecres, una representació del programa #Invulnerables, encapçalada per sor Lucía Caram; el director general de la Fundació Bancària 'la Caixa', Jaume Giró; el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner; i la presidenta honorífica de la Fundació Rosa Oriol, Rosa Tous.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe