Vés al contingut

notícies relacionades

La Salle Solidària debuta amb força

(La Salle) Aquest divendres al vespre s'ha celebrat el primer concert de La Salle Solidària, una nova proposta lasal·liana a favor de la Justícia, la Solidaritat i la Pau. El teatre de teatre de La Salle Bonanova ha acollit les actuacions d'alumnes de La Salle Gràcia i de La Salle Premià, amb música clàssica i un cor gospel.

Sant Joan de Déu camina per la gent que queda als marges

(Laura Mor –CR) Córrer o sortir a caminar és una moda indiscutible dels nostres temps. Per oci, per salut i sovint també per batre rècords personals. Però aquest diumenge Sant Joan de Déu ha fet un tomb a qualsevol propòsit individual i ha convocat 10.000 participants en una cursa que tenia una meta col·lectiva ben concreta: recaptar fons per als nou centres socials de la institució i sensibilitzar dels seus projectes d'atenció a persones sense llar, amb problemes de salut mental, amb dependència i infants hospitalitzats.

Càritas Girona demana als propietaris de pisos buits que els cedeixin a famílies vulnerables

(Càritas Girona) Coincidint amb el Dia Mundial de Justícia Social, aquest divendres Càritas diocesana de Girona recollirà signatures per reclamar mesures urgents per fer front a l’emergència habitacional i a la pobresa energètica. L’entitat fa una crida als propietaris de pisos buits, perquè els puguin cedir per un temps per tal de donar-los una utilitat social.

panoràmica

Veure la fe