Vés al contingut

notícies relacionades

Pere Casaldàliga, ingressat amb problemes respiratoris

(CR) L’associació catalana Araguaia amb el bisbe Casaldàliga i l’associació brasilera ANSA han informat aquest matí que Pere Casaldàliga està ingressat a l’Hospital de São Félix do Araguaia per “problemes respiratoris agreujats pel Parkinson que pateix i l'edat avançada”.

Contra l’odi i la por, les causes de Casaldàliga

(Laura Mor –CR) Militar per l’esperança no és una opció exempta de perill al Brasil de Bolsonaro. Però alguns defensen que és l’únic camí possible davant de l’extrema dreta. El projecte de difusió ‘Les causes de Casaldàliga’ neix de l’entesa entre dues associacions que comparteixen la missió del claretià Pere Casaldàliga. Amb el pensament i l’acció d’aquest català universal, l’associació catalana Araguaia i la brasilera ANSA fan de contrapès al discurs de l’odi i la por.

Joves indígenes bolivians, en concert a Barcelona

(Jesuïtes) El divendres 4 de desembre, la sala d’actes de l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi de Barcelona acollirà l’actuació de la formació musical Ensamble Moxos. Es tracta d’un grup musical singular, format per una vintena de joves indígenes bolivians d’origen humil, que han aconseguit mantenir i potenciar la tradició musical de l’Amazònia boliviana, evitant la pèrdua d’aquest fenomen cultural, i esdevenint un dels principals exponents artístics de la Bolívia indígena.

panoràmica

Veure la fe