Vés al contingut

notícies relacionades

Sortir: el primer repte de la catequesi

(Laura Mor –CR) “Personalitzar creativament itineraris catequètics”. Aquest és el repte que llancen les properes jornades interdiocesanes de responsables de catequesi. La formació tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona els dies 6 i 7 de juliol i s'ofereix en sintonia amb el magisteri del papa Francesc.

Taltavull: "Sóc conscient de la situació"

(CR) "Esclar que sóc conscient de la situació, però jo vaig a Mallorca a predicar l'Evangeli". Així responia aquest dijous al migdia als periodistes Sebastià Taltavull sobre com entomava l'inusual relleu del bisbe de Mallorca, Xavier Salinas. La roda de premsa a Barcelona en el que s'ha explicat el nomenament de Taltavull com a administrador apostòlic de Mallorca no era el moment de valorar els motius de la renúncia de Salinas.

Taltavull succeeix Salinas a Mallorca, de moment

(Jordi Llisterri –CR) El bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull se'n va a Mallorca, però a mitges. La Santa Seu ha anunciat aquest migdia el relleu de Xavier Salinas com a bisbe de Mallorca i el nomenament de Sebastià Taltavull com a administrador apostòlic. Aquest encàrrec és provisional a l'espera d'un nomenament episcopal definitiu per a la seu de Palma.

Veure la fe