Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació d’Escoles Parroquials renova el seu compromís amb l’educació per formar persones íntegres

(Fundació Escoles Parroquials) Compromís, renovació i professionalitat. Aquests tres eixos han centrat la Segona Jornada d’Educadors de la FEP, celebrada aquest dijous a l’Escola Santa Teresa de Lisieux, al barri de Les Corts de Barcelona. Sota els lemes de “som Xarxa, som Diàleg, som Social, som País, som FEP”, s’ha visualitzat la tasca de les 18 escoles parroquials de l’arquebisbat de Barcelona, que eduquen set mil alumnes. Més de sis-cents docents de la Fundació d’Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona han participat en l'esdeveniment.

Alef 2.0, música cristiana per solidaritat

(Eloi Aran –CR) Dins de l’àmbit de l’escola cristiana s’escolten sovint expressions com ara “la pastoral som tots” o “la comunitat educativa evangelitza”. Aquestes dites troben sentit quan hi ha persones concretes que ho encarnen; més encara quan el P.A.S., o el personal titulat no docent, fa “PAS-toral”.

L’educació especial com a eina d’inclusió social

(Fundació Escoles Parroquials) Les escoles parroquials reivindiquen l’educació especial com a eina d’inclusió social de les persones amb diversitat funcional. Aquesta ha estat una de les conclusions de la jornada “Construint futur” organitzada per la Fundació d’Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona (FEP), aquest divendres dia 10 de novembre al CaixaFòrum de Barcelona.

Veure la fe