Vés al contingut

notícies relacionades

Espectacle Del Caos a L'extasi

L’univers poètic de David Jou arriba al Teatre Gaudí com a espectacle de dansa

GLÒRIA BARRETE -CR | Del caos a l’èxtasi és l’espectacle de dansa que del 21 al 25 de setembre es podrà veure representat al Teatre Gaudí de Barcelona. Un espectacle que sorgeix a partir de l’univers poètic del físic i poeta David Jou i que està dirigit per l’actor Jordi Coromina i el coreògraf i ballarí Francesc Bravo.

‘Acte de fe’, el concert que uneix la religió amb la tecnologia

(Valentina Laferrara –CR) L’espiritualitat, la música i la intel·ligència artificial es donaran cita aquest dijous, a les vuit del vespre a ‘Acte de fe’. Una cerimònia sonora que explora el paral·lelisme entre la religió i la tecnologia a través d’elements en comú com la jerarquia, la simbologia, la iconografia, la gestió de l’ànima, el poder i l’arquitectura, i la relació que tenen els artistes en escena amb la religió.

La novetat de Nadal, des del jazz i la poesia

(CR) Aquest divendres la sala polivalent de l’Ajuntament de Solsona acollirà un recital de poesia i música per connectar amb el Nadal. L’espectacle Hi ha novetat! arriba de la mà del poeta Carles Torner i del músic Oriol Romaní.

Jambatan aconsegueix omplir quatre cops la Llotja de Lleida

(Jesuïtes) La comunitat educativa de Jesuïtes Lleida-Col·legi Claver i la Fundació Amics del Claver han aconseguit el seu objectiu: 40.000 euros per construir una escola a Maban, a Sudan del Sud, on treballen dos jesuïtes catalans dins de l'equip del JRS, el Servei Jesuïta als Refugiats.

Morlans: “Hem creat un nou gènere comunicatiu”

(Laura Mor –CR) Hi ha tres persones sobre l'escenari. Un crític comenta una seqüència de cinema contemporani de no més de cinc minuts. Un pianista manté el clímax de la pel·lícula. Mentre que un tercer reinterpreta l'escena a la llum d'un manament. És el nou “espectacle-impacte” que ofereixen l'Escola Cristiana de Catalunya, la Delegació Diocesana d'Apostolat Seglar i la Fundació Unaveu.

Santa Teresa balla

(Obra Social "la Caixa”) Aquest dissabte arrenca la gira de l’espectacle de dansa Teresa (Ora al alma), amb motiu del Vè Centenari del Naixement de Santa Teresa de Jesús. Es tracta d’una obra inspirada en els diferents estats de l’oració teresiana que la mateixa santa Teresa explica en la seva autobiografia, El libro de la vida. L'espectacle arribarà a Barcelona a finals d’any.

Aquest gener, darreres representacions de 'El Pessebre Interior'

(El Pessebre Interior) El propers dies 17 i 22 de gener es realitzaran les dues darreres sessions de l’espectacle poètic audiovisual 'El Pessebre Interior: Un Nadal sempre possible', basat en el llibre d’Arquitectures de l’Ànima de Francesc Grané.

panoràmica

Veure la fe