Vés al contingut

notícies relacionades

Migra Studium: “Amb el coneixement es desfà la por a la diversitat”

(Glòria Barrete —CR) Fa més de quinze anys que la Fundació Migra Studium dels Jesuïtes va posar en marxa el projecte de l’Espai Interreligiós. Un projecte per sensibilitzar en la diversitat religiosa que ha anat evolucionant al llarg dels anys fins a convertir-se en tot un referent per treballar la pedagogia de la convivència.

Migra Studium renova l’espai interreligiós com a “possibilitat de diàleg”

(Eloi Aran –CR) Aquest dijous s’ha presentat la reforma de l’espai interreligiós de la Fundació Migra Studium. Es tracta d’un espai adreçat a infants, adolescents i joves en període formatiu que contempla en el currículum competències relacionades amb la interculturalitat i la diversitat religiosa. També està adreçat a persones adultes que treballen en l’àmbit de la diversitat o que necessiten eines per interaccionar en un context de pluralisme cultural i religiós.

Migra Studium porta el missatge interreligiós de Llull al TNC

(Laura Mor –CR) Aquest dijous i divendres la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya presenta 'Llull a la Ciutat Nova'. L'espectacle, dirigit per Teresa Vilardell i amb Miquel Casamajor a la dramatúrgia, ha comptat amb la producció del TNC, l'Associació Cultural La Trilateral i Migra Studium.

L'islam en primera persona

(Jesuïtes) La Fundació Migra Studium, dins del projecte de l'Espai Interreligiós, ha estrenat una nova proposta per donar a conèixer a infants i joves la diversitat religiosa present a casa nostra. Es tracta d'una activitat adreçada a alumnes de Secundària, que té com a objectiu acostar concretament a la realitat de l'islam de Catalunya, escoltant testimonis en primera persona. 

panoràmica

Veure la fe