Vés al contingut

notícies relacionades

“Quan el problema ambiental i social és tan gran, necessitem fer xarxa”

(Laura Mor –CR) Més informació i una major col·laboració poden evitar el malbaratament de recursos i afavorir, alhora, els col·lectius més vulnerables. Aquest és l'objectiu de la segona jornada Diàlegs entitat-empresa que organitza la Fundació Banc de Recursos: promoure un canvi de consciència i generar sinergies per revertir l'actual dinàmica de consum. La jornada tindrà lloc el proper dimarts 13 a Barcelona a ESADE Fòrum.

Pere Tarrés forma directors del tercer sector per “fer més amb menys”

(Laura Mor –CR) Tenir habilitats directives i visió estratègica ha de permetre als responsables de les entitats socials afrontar els principals reptes del tercer sector. D'octubre a maig la Fundació Pere Tarrés els ofereix un nou cicle de seminaris per intercanviar experiència i bones pràctiques i actualitzar la gestió dels centres.

Lleida engega la campanya d'atenció a temporers

(Bisbat de Lleida) Comença a Lleida la campanya d’atenció als temporeres. Aquests dies s'ha posat en marxa d’un projecte integral que diferencia l’àmbit laboral i l’atenció social i humanitària amb l’objectiu que cap persona que busqui feina a la recollida de la fruita dormi al carrer.

Com contribueixen les 785 entitats d’Església a la cohesió social de Catalunya?

(Fundació Pere Tarrés/Sant Joan de Déu) A Catalunya hi ha 785 entitats socials d’Església que realitzen prioritàriament activitats d’intervenció a favor de les persones en situació de vulnerabilitat social, inspirades en els valors de l’Evangeli i amb una organització per a una finalitat no lucrativa.

Voluntaris de presons analitzen recursos per a la reinserció dels interns

(Justícia i Pau) Amb l’objectiu de donar a conèixer les dificultats a les quals s’exposen els interns en la seva sortida de la presó, aquest dissabte es convoca el IV Espai Obert de Voluntariat Penitenciari. Organitzat per CEDRE i Justícia i Pau, el programa pretén donar visibilitat als recursos orientats a la reinserció tant de la xarxa pública, com privada.

Més de 14.000 persones i 70 entitats contra el comerç il·lícit de minerals

(Justícia i Pau) Justícia i Pau continua el seu treball d'incidència per a l'adopció final d’una regulació efectiva del comerç de #ConflictMinerals. Després del resultat de la votació del ple del Parlament Europeu a favor d'una regulació dels #ConflictMinerals obligatòria per a tota la cadena de subministrament, la llei es troba

panoràmica

Veure la fe