Vés al contingut

notícies relacionades

Jaume Aymar Emmanuel Mounier 2024

Jaume Aymar: "M'agradaria complir el somni del pare Coll i fer una facultat personalista"

GLÒRIA BARRETE -CR | "Si digués que el guardó és merescut, seria d'una petulància increïble, però si dic que és immerescut faig quedar malament a l'Institut Emmanuel Mounier de Catalunya", afirma Jaume Aymar en rebre el Reconeixement de l'Institut aquest 2024. És per aquest motiu, ens confessa, que ha buscat una tercera via de reconeixement pel dia d'entrega del premi, "dedicar-li el guardó al pare Josep Maria Coll", tot un referent, intel·lectual i de vida, per a ell.

Xavier Puigdollers, premi Emmanuel Mounier 2022

(CR) L’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya han atorgat el premi Emmanuel Mounier 2022 a l’advocat Xavier Puigdollers Noblom. President de la Federació de Cristians de Catalunya des de maig de 2021, és també el coordinador de l’eix de Drets Humans de Justícia i Pau de Barcelona. L’acte de lliurament del guardó serà el dijous 19 de maig a la sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona.

Viqui Molins recull el Reconeixement Emmanuel Mounier 2019

(CR) La teresiana Viqui Molins va recollir aquest dijous el Reconeixement Emmanuel Mounier. El guardó que atorga l’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i la Facultat de Filosofia de, Catalunya (URL) ha reconegut aquest any la tasca contra l’exclusió social de Viqui Molins i l‘abast vital, humà i cultural del servei amb els qui viuen al carrer.

panoràmica

Veure la fe