Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-bcn-collboni-7

Jaume Collboni: “Càritas és un exemple de compromís i solidaritat”

CÀRITAS BARCELONA | L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat aquest dimarts a la tarda l'Espai Polivalent de Càritas Diocesana de Barcelona. "Càritas és un exemple de compromís i solidaritat", ha dit l'alcalde durant la visita a l'espai de la parròquia de Santa Maria Magdalena del barri de les Roquetes, del districte de Nou Barris. 

caritas-bcn-00 - 1

Eduard Sala, nou director de Càritas Barcelona

JORDI LLISTERRI –CR | Continuïtat total a Càritas Diocesana de Barcelona. Eduard Sala ha estat nomenant nou director pel cardenal Joan Josep Omella. Substitueix a Salvador Busquets que va ser nomenat el 2014 i ara es jubila. Sala té una àmplia trajectòria a diverses entitats socials i d’Església, en la docència i des de 1982 ha col·laborat amb Càritas en diverses etapes. Actualment, formava part de l’equip directiu de Càritas com a responsable de l'Àrea Social de Càritas Diocesana de Barcelona.

Els caputxins, amb el perdó i la reconciliació

(Caputxins) “El perdó i la reconciliació” ha estat el tema escollit per a la XVI Trobada Fraterna dels Caputxins, que cada any se celebra en el mes de gener. El passat dissabte dia 11, més d’un centenar de persones entre frares i laics vinculats als Caputxins, ens aplegàrem al convent de Pompeia per a viure una jornada festiva de reflexió, pregària i amistat.

Eduard Sala: "Tothom vol ser estimat per algú"

(Lucía Montobbio -CR) Eduard Sala, cap de l’Àrea Social de Càritas Diocesana de Barcelona, acaba de publicar “Va de vida”. A les seves pàgines transmet experiències que ha tingut al llarg dels anys, de persones que s’estima i amb les que s’han acompanyat. Exemples que ajuden a recordar al lector que tots som responsables de fer d’aquest món, un lloc més amable. El text també comparteix preguntes que Sala es fa en diferents moments vitals, interrogants que poden servir per revisar altres camins.

Eduard Sala, cap d’acció social de Càritas Barcelona, premiat per “la Caixa”

(Càritas Barcelona / “la Caixa”) L’educador social Eduard Sala, cap d’acció social de Càritas Barcelona, ha guanyat el premi literari FEEL GOOD amb el llibre Va de vida. Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària "la Caixa"; Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona, i Jordi Nadal, editor i fundador de Plataforma Editorial han fet públic el veredicte aquest divendres al CaixaForum Barcelona.

Veure la fe