Vés al contingut

notícies relacionades

El debat sobre l'homosexualitat divideix les esglésies evangèliques a Madrid

(David Casals –CR) El Consell Evangèlic de Madrid va acordar aquest dilluns donar de baixa una de les seves esglésies fundadores, l'Església Evangèlica Espanyola (IEE), pel seu posicionament a favor de la inclusió de les persones LGTBI. El cas reflecteix un debat que no només es dona a l'Estat: s'ha de fer una interpretació literal dels preceptes bíblics sobre la sexualitat, o d'acord amb el context social i històric del moment?

Infants i joves de Pere Tarrés pinten un món de drets

(Fundació Pere Tarrés) Alguns centres d’esplais del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans s’han agrupat durant el cap de setmana per commemorar la jornada amb especial atenció als drets dels infants refugiats. Dijous passat els infants i adolescents del Centre Socioeducatiu Poblenou van iniciar la celebració pintant un mural al pati reivindicant els seus drets.

Els internautes tornen a ser infants

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dijous des dels perfils de Facebook, Twitter i Instagram de la Fundació Pere Tarrés es fomentarà que els seguidors canviïn la seva foto actual de perfil per una de quan ells i elles eren infants i escrigui una frase sobre el què li hauria agradat com a infant, vinculada als Drets dels Infants.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe