Vés al contingut

notícies relacionades

Govern Pla Català

El Govern prioritza fomentar el català entre les comunitats religioses i la traducció dels seus textos principals

CR | El Govern de la Generalitat ha fet públic aquest dimarts un pla amb 100 mesures per fomentar l’ús del català i que recull les iniciatives sectorials de totes les conselleries. Des del Departament de Presidència, on està integrada la direcció general d’Afers Religiosos, es proposa prioritzar l’ús del català entre les comunitats religioses.
carles-armengol-afers-religiosos

Carles Armengol, nou director general d’Afers Religiosos

CR | El pedagog i membre de diverses entitats eclesials, Carles Armengol, serà el nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Aquest dimarts al migdia el Consell Executiu ha aprovat el seu nomenament. La direcció general també agafa un nou rang polític en tornar a dependre del Departament de Presidència, com quan es va crear l’any 2000. Armengol substitueix Yvonne Griley que va ser nomenada el juny de l’any passat quan es va constituir el govern de coalició.
pare-botam-2022

El caputxí Joan Botam, premi Memorial Cassià Just 2022

DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA | La Direcció General d’Afers Religiosos ha atorgat el 9è Memorial Cassià Just al pare Joan Botam i Casals, sacerdot caputxí, pel seu compromís al llarg de tota la vida en la defensa de les llibertats civils i dels drets fonamentals. La cerimònia de lliurament del premi està prevista per a principis del 2023.

Veure la fe